APART Audio MASK8F 300W RMS (per stuk)

per stuk APART AUDIO / BIAMP

APART Audio MASK8F 300W RMS (per stuk)
APART Audio MASK8F 300W RMS (per stuk)
In zwart of wit *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeMASK8F
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
APART MASK-luidsprekers zijn ontworpen voor de installatie markt en geven u een helder geluid, van achtergrondmuziek tot muziek op dansniveau. MASK8F heeft een uniek en zeer stijlvol innovatief ontwerp. Het gebogen fijne metalen rooster samen met de vorm van de houten deltakast geeft MASK8F een andere, maar toch onopvallende uitstraling.

Neem contact met ons op voor de levertijd

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

APART Audio MASK8F 300W RMS (per stuk) - Zwart

APART AUDIO / BIAMP

Neem contact met ons op voor de levertijd MASK8F-BL
€ 460.00
per stuk

APART Audio MASK8F 300W RMS (per stuk) - Wit

APART AUDIO / BIAMP

Neem contact met ons op voor de levertijd MASK8F-W
€ 460.00
per stuk
APART Audio MASK8F-BL, Full-range HiFi Pro design speaker 200W

De inmiddels vertrouwde merknaam APART AUDIO zal binnenkort overgaan naar de naam BIAMP.

MASK8F heeft een zeer krachtige 8 ”gecoate papieren conuswoofer. Samen met de Ferro-vloeistof gekoelde zijden dome tweeter op een Waveguide hoorn, resulteert dit in een hoge SPL, een ultra lage vervorming en een geluid dat in de buurt komt van studiomonitorkwaliteit!

MASK8F-luidsprekers zijn luidsprekers met een volledig bereik, wat betekent dat ze speciaal zijn ontworpen om een ​​vol geluid te geven zonder gebruik van subwoofers. Het brede frequentiebereik zorgt ervoor dat elke noot, beginnend bij de bassen over het zuivere middenbereik tot de kristalheldere hoge tonen, je oren met een verbazingwekkende helderheid bereikt. De ingebouwde Auto-Reset 3-staps Protection Guard samen met de kwaliteitscomponenten maken van MASK8F een veilige luidspreker, zelfs bij hoge stroombelastingen!

MASK8F wordt geleverd met een metalen U-montagebeugel. Nadat de beugel aan de muur is bevestigd, maakt de huls in de beugel het vrij eenvoudig en veilig om de MASK8F-luidsprekers te bevestigen, zelfs in oncomfortabele posities. De MASK8F-kast heeft verschillende bevestigingspunten voor schroefdraad aan de achterkant, de bovenkant en zijkant van de kast. Op deze manier kan de kast worden opgetuigd of kunnen montageklemmen worden gebruikt. Een extra aannemersvoordeel! MASKF8-BL heeft ook een adapter voor paalmontage aan de onderkant. Deze adapter maakt het mogelijk om de speaker bovenop een standaard 35mm paal te monteren, zoals de APart STFLOOR, STSUB en STT. Let op: deze functie is niet beschikbaar op MASK8F-W.

MASK8F is verkrijgbaar in zwart (MASK8F-BL) en wit (MASK8F-W). MASK8F luidsprekers kunnen in elke RAL-kleur worden gelakt bij een minimale bestelhoeveelheid van 12 stuks.

Specificaties:
  • 2-weg luidspreker
  • 8 inch woofer
  • Papieren conus van de woofer
  • 1 inch tweeter
  • Geleverd met U beugel
  • Impedantie: 8 Ohm
  • Power bij lage impedantie: 300 watt
  • SPL 1W/1m: 90 dB
  • Maximale SPL 1m: 112 dB
  • Frequentie respons: 50-25 kHz
  • Materiaal: MDF hout
  • Stalen grille
  • IP waarde: 40  

© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review